Diskussioon. Volle- ja vutimeeste klubi panid seljad kokku. Milline sünergia valitseb Viljandis eri spordialade vahel?

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi võrkpalliklubi juht Tauno Lipp ja Tuleviku jalgpalliklubi kogukonnajuht Marek Tiits arutavad, mismoodi saaksid kaks spordiklubi omavahel koostööd teha.
Viljandi võrkpalliklubi juht Tauno Lipp ja Tuleviku jalgpalliklubi kogukonnajuht Marek Tiits arutavad, mismoodi saaksid kaks spordiklubi omavahel koostööd teha. Foto: montaaž

Täna ootavad nii Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi kui Viljandi võrkpalliklubi meeskonda ees tähtsad lahingud: Tulevik võõrustab kell 13 lähirivaali Tartu Tammekat, Viljandi vollemehed lähevad kell 16 karikamängus vastamisi meistriliiga klubi TalTechiga.

Väljaku kõrval on otsustanud need kaks meeskonda seljad kokku panna, et töötada üheskoos Viljandi spordielu elavdamise nimel.

Jalgpalliklubi Tulevik kogukonnajuht Marek Tiits, teie klubi ja Viljandi võrkpalliklubi ajavad ühist rida. Olgugi et need pallialad teineteist suisa välistavad. Kuidas nii läks?

Marek Tiits: Pallialad on üksteist välistavad tegelikult ainult üksikute fännide ja sageli funktsionäride tasandil, enamjaolt on tavaline inimene ühe palliala fänn või mängija ka teis(t)e palliala(de) fänn, sageli ka mingil tasemel mängija. Vollemeeste kodumängul möödunud nädalavahetusel loendasin Tuleviku inimesi – mängijaid, fänne, vanemaid, treenereid – saalis üle 50, siis läks lugemine sassi. Vastanduda muidugi mõnikord armastatakse jah. Sageli lõikuvad spordialade huvid poliitilistel tasanditel, eriti väikestes kogukondades, ja seetõttu suheldakse tihti ainult "küüned enda poole" stiilis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles