Viljandi võrkpalluritele karikavõistluste tsooniturniiridel vastast ei leidunud

Priscilla Õmblus
Copy
U16, U18 kui U20 vanuseklassis võistlevad neiud lunastasid Eesti karikavõistluste tsooniturniiri võiduga koha finaalturniirile. Üle-eelmisel nädalavahetusel peeti Viljandi spordihoones U20 vanuseklassi tsooniturniiri.
U16, U18 kui U20 vanuseklassis võistlevad neiud lunastasid Eesti karikavõistluste tsooniturniiri võiduga koha finaalturniirile. Üle-eelmisel nädalavahetusel peeti Viljandi spordihoones U20 vanuseklassi tsooniturniiri. Foto: Elmo Riig

Oktoobrikuu nädalavahetused on noortel võrkpalluritel kulgenud võistlusterohkelt: siinse VilVol spordiklubi ja spordikooli noored U16, U18 ja U20 vanuseklassis tagasid tsooniturniiri võiduga endale koha finaalturniirile.

«Kõigi vanuseklasside – U16, U18 ja U20 tsooniturniirid lõppesid Viljandi spordikooli neidude ülekaaluka võiduga. Ühelegi võistkonnale ei loovutatud ühtki geimi ega ka mitte just kuigi palju punkte,» tunnustas üks treeneritest, Margit Keerutaja tüdrukuid. «Meie võistkondadest said kõik tüdrukud mänguaega, mis on noortele väga hea, sest mängukogemus tõstab kindlasti mängija taset.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles