Lastelavastuste lauludest tuleb kontsert

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Hetk lastelavastusest "Tuul kuu pealt".
Hetk lastelavastusest "Tuul kuu pealt". Foto: Heigo Teder

Pühapäeval, 25. oktoobril kell 14 algab Ugalas ainukordne kontsert "See on tõeline võlujõud", millel kõlavad tuntud laulud 100-aastase Ugala teatri lastelavastustest.

Teatris on lastelavastusi välja toodud juba algusaastatest saati. Suuresti tänu teatri muusikajuhile Peeter Konovalovile on paljud Ugala viimaste aastakümnete lastelavastused lauluderohked ning valminud on hulgaliselt originaalloomingut.

Kontserdil esitavad Ugala näitlejad Laura Kalle, Jaana Kena ja Ringo Ramul valitud laule teatri lastelavastustest ja sekka räägivad nii mõnegi lõbusa seiga, mis nende endi või nende kolleegidega laulude ja lavastuste juures on juhtunud.

Klaveril saadavad näitlejaid Peeter Konovalov ja Lauri Lüdimois, kitarril Andre Maaker. Kontserdi lavastab Oleg Titov ja dramaturg on Liis Aedmaa.

Kontserdiga esitletakse ühtlasi Ugala 100. hooajaks välja antud laulikut, mis kannab sama pealkirja nagu kontsert – "See on tõeline võlujõud". Laulik koondab 26 laulu 13 lavastusest. Lauliku koostaja on Peeter Konovalov, kujundaja Eve Valper ja illustratsioonid on joonistanud Klaudia Tiitsmaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles