Positiivne koroonaproov sulges Sürgavere kooli ja lasteaia

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Suure-Jaani kooli Sürgavere õppekoht on samas majas lasteaiaga. Maja on vähemalt järgmise nädala lõpuni suletud.
Suure-Jaani kooli Sürgavere õppekoht on samas majas lasteaiaga. Maja on vähemalt järgmise nädala lõpuni suletud. Foto: Elmo Riig

Esmaspäeval andis Suure-Jaani kooli Sürgavere õppekoha töötaja positiivse koroonaproovi. Teade sellest tuli õhtul ning teisipäevast otsustas Suure-Jaani kooli direktor Evald Sepp õppekoha koos sellega samas majas tegutseva lasteaiaga sulgeda, et vähendada nakatumisohtu.

Õpilased ja õpetajad on selle nädala lõpuni distantsõppel ning järgmisel nädalal tuleb koolivaheaeg, mille lõppemise järel direktori sõnutsi otsustatakse, mida edasi teha.

Ehkki kool ja lasteaed on samas majas eraldi, otsustati ka lasteaed sulgeda, sest inimesed võisid omavahel kokku puutuda.

"Oleme tähelepanelikud ning hoiame tervist, see on kõige tähtsam," sõnas koolijuht.

Sürgavere õppekoht ja lasteaed Vembu töötavad vanas mõisamajas. Õppekohas õpib 20 õpilast ning lasteaias käib 14 last. Õppekohas ja lasteaias kokku on 14 töötajat.

Viljandimaal on viiruse levimise algusest tuvastatud koroonakaardi järgi Viljandimaal 41 nakatunut. Tervisameti andmetel ei ole Sürgavere juhtum seotud ühegi varasema Viljandimaa juhtumiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles