Tuleviku mängija päästis Eesti koondise pikast kuivast perioodist

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku ääreründaja Pavel Marin tegi 7. oktoobril Tallinnas ajalugu: Tuleviku iseseisva klubina tegutsemise aja esimese rahvuskoondisesse kutsutud mängijana kuulus ta kohe põhikoosseisu, mängis täisminutid ja sai kirja ka värava.
Viljandi Tuleviku ääreründaja Pavel Marin tegi 7. oktoobril Tallinnas ajalugu: Tuleviku iseseisva klubina tegutsemise aja esimese rahvuskoondisesse kutsutud mängijana kuulus ta kohe põhikoosseisu, mängis täisminutid ja sai kirja ka värava. Foto: Jana Pipar

Kolmapäevaõhtune Eesti ja Leedu jalgpallikoondise maavõistlus Tallinnas oli Viljandi Tuleviku klubile erilise tähendusega, sest klubi äärekaitsja Pavel Marin tegi ajalugu: Tuleviku iseseisva klubina tegutsemise aja esimese koondisesse kutsutud mängijana kuulus ta kohe põhikoosseisu, mängis täisminutid ja sai kirja värava. Paraku ei päästnud see koondist kaotusest.

Küll aga katkestas Marini värav Eesti koondise kuiva perioodi: seitsmes eelmises kohtumises oli meeskond püsinud nulli peal.

«Rõõm on olla koondises tagasi, aga esimene värav on minu õlul. Mina tegin musta puute ja sealt läks esimene poolaeg aia taha,» lausus Pavel Marin mängujärgses intervjuus, viidates Leedu avaväravale. «Me ei suutnud end koguda ja palun vabandust kogu tiimi ees.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles