Viljandi HC võõrustab homme Eesti meistriliiga avavoorus liiga debütanti

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi HC võõrustab homme õhtul kodusaalis esiliigast meistriliigasse tõusnud debütanti Raasiku/Mistra.
Viljandi HC võõrustab homme õhtul kodusaalis esiliigast meistriliigasse tõusnud debütanti Raasiku/Mistra. Foto: Kaisa Ailt

Kuigi neli Eesti meeskonda, sealhulgas Viljandi HC alustasid Balti liiga mänguga käsipallihooaega juba kaks nädalat tagasi, siis esimese täisvooruni Eesti meistriliigas jõuavad nad sel nädalal. Homme võõrustab Viljandi HC kell 19 algavas kohtumises kõrgemas seltskonnas debüteerivat Raasiku/Mistra meeskonda.

Tänavusel hooajal on Balti ja Eesti liiga osaliselt ühendatud: nelja mõlemas sarjas osaleva meeskonna omavahelised kohtumised Balti liigas lähevad ka koduste meistrivõistluste arvesse. Nii on kaks nädalat tagasi peetud mängude põhjal Eesti liigas Servitil 4, Kehral ja Viljandil 2 ning Tapal 0 punkti. Tallinn ja Raasiku/Mistra pole veel mänginud.

HC Tallase süsteemi kuuluv ja mullu esiliigas pallinud Raasiku/Mistra võistkond ühines Aruküla/Audentesega ning selle juhendajana naaseb kõrgemasse seltskonda HC Kehra 11 korda Eesti meistriks viinud Jüri Lepp. Nimemuudatuse elas üle ka teine HC Tallase võistkond, sest tunamullune hõbe mängib sel hooajal meistriliigas lihtsalt Tallinna nime all.

Küll aga tuleb pealtvaatajatel arvestada piiranguid, mille Eesti olümpiakomitee on kehtestanud koroonaviiruse leviku takistamiseks. Saali pääseb üksnes maskides ja tribüünidel tuleb istuda hajutatult.

"Järgime mängude korralduses kõiki Eesti olümpiakomitee kehtestatud reegleid. Sportlaste, korraldava klubi inimeste ja fännide tervis on kõige tähtsam," kinnitas Eesti käsipalliliidu peasekretär Pirje Orasson.

Teistes avavooru kohtumistes võõrustab SK Tapa / N.R. Energy HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi meeskonda ning reedel HC Tallinn Põlva Servitit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles