Sisukord
Sakala
Paberleht

Tervislik kõrvits pakub huvitavaid maitseid

3 min lugemist
Süsivesikuvaene pitsa suvikõrvitsapõhjal FOTO: Lauri Kulpsoo

Kätte on jõudnud aeg, kui toidulauale saab head ja paremat valmistada koduaia andidest. Teiste seas on tervislikud viljad kõrvits ja suvikõrvits, millest on võimalik teha nii magusaid kui ka soolaseid toite.

Artikkel kuulatav
Postimees digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Hobikokk Diana Laansalu õpetas, kuidas valmistada lihtsat marineeritud kõrvitsa hoidist, ning alustas sellest, et kõigepealt on tarvis ette valmistada purgid ja kaaned. "Kui kaaned pakendist välja võetud, tuleb neid 10–12 minutit keeta. Seejärel tuleb neil lasta paberil nõrguda ning siis need köögipaberiga ära kuivatada."

12.09.2020 16.09.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto