Mulgi vald on suures hädas perearsti leidmisega

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Karksi-Nuia tervisekeskuse kahel korrusel töötab praegu perearst Sirje Kirik koos pereõde Kaja Remmelgaga (fotol). Teise perearsti saabumiseks oleks kõik valmis, aga arsti ei suudeta leida. Nii seisab mitu ruumi majas suletud uste taga tühjana.
Karksi-Nuia tervisekeskuse kahel korrusel töötab praegu perearst Sirje Kirik koos pereõde Kaja Remmelgaga (fotol). Teise perearsti saabumiseks oleks kõik valmis, aga arsti ei suudeta leida. Nii seisab mitu ruumi majas suletud uste taga tühjana. Foto: Marko Saarm

Ehkki Mulgi vald on viimasel neljal aastal panustanud oma tervisekeskustesse umbes 3 miljonit eurot – Abja tervisekeskus läks maksma 2,4 miljonit eurot ja Karksi-Nuia tervisekeskuse sel kevadel lõppenud uuenduskuurile kulus üle 350 000 euro –, ei ole see leevendanud perearstide põuda.

Pärast seda, kui Karksi-Nuias läks üks kahest perearstist pensionile, on terviseametil uue arsti leidmiseks kaks konkurssi läbi kukkunud. Praegu käimasoleva konkursi tähtaeg on 10. september ning kui ka see ebaõnnestub, on vald taas lõhkise küna ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles