Viljandi sõudja võttis kodujärvelt maksimumi

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi sõudeklubi liige Helene Dimitrijev (ees) teenis möödunud nädalavahetusel Viljandi järvel peetud Eesti noorte ja U-23 vanuseklassi meistrivõistlustelt koguni viis kulda. Tagaplaanil Hannabell Ool, kellega koos võitis ta A-klassi paarisaerulise kahepaadi, A-klassi roolijata neljapaadi ja A-klassi kaheksapaadi kulla.
Viljandi sõudeklubi liige Helene Dimitrijev (ees) teenis möödunud nädalavahetusel Viljandi järvel peetud Eesti noorte ja U-23 vanuseklassi meistrivõistlustelt koguni viis kulda. Tagaplaanil Hannabell Ool, kellega koos võitis ta A-klassi paarisaerulise kahepaadi, A-klassi roolijata neljapaadi ja A-klassi kaheksapaadi kulla. Foto: Marko Saarm

Möödunud nädalavahetusel peeti Viljandi järvel Eesti noorte ja U-23 vanuseklassi sõudmise meistrivõistlusi ning viljandlanna Helene Dimitrijev võttis neist maksimumi, noppides viis kulda.

Tiitlivõistlused koondasid Viljandi järvele 181 noorsportlast. 13- ja 14-aastased ehk C-klassi noored läbisid 1000 ning ülejäänud 2000 meetri distantsi. Medaleid jagati 26 paadiklassis ning viljandlased jätsid koju kuus kulda, neli hõbedat ja kaks pronksi.

"Säravaima tulemuse tegi Viljandi spordikooli õpilane Helene Dimitrijev," ütles treener Ruth Vaar. "Sellise saavutusega on varem hakkama saanud vaid Eesti kunagine tippsõudja Kaisa Pajusalu."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles