Viljandi Hesburgeri töötajal tuvastati koroonaviirus (6)

Eget Velleste
, reporter
Copy
Neljapäeval pärastlõunal oli Viljandi Hesburger suletud. Terviseameti kinnitusel võib kiirtoidurestoran uksed avada pärast desinfitseerimist.
Neljapäeval pärastlõunal oli Viljandi Hesburger suletud. Terviseameti kinnitusel võib kiirtoidurestoran uksed avada pärast desinfitseerimist. Foto: Kaisa Ailt

Viljandi Uku keskuses tegutseva Hesburgeri kiirtoidukoha töötajal tuvastati nakatumine koroonasse ja seetõttu palub terviseamet pöörduda perearsti poole kõigil, kes on viimasel ajal seal söömas käinud ning tunnevad end halvasti.

Viljandi linnavalitsuse avalike suhete juhi Krista Kulli sõnul oli nakatunud inimene terviseameti andmetel tööl 28. juulist 4. augustini. Lisaks temale on veel ühelt töötajalt koroonakahtluse tõttu proov võetud.

«Paanikaks pole põhjust, aga palume inimestel, kes on külastanud seda toidukohta ajavahemikul 28. juuli kuni 4. august, jälgida oma tervislikku seisundit ja enesetunde halvenedes pöörduda perearsti poole,» edastas Kull terviseameti sõnumi.

Terviseameti Lõuna regionaalosakonna juht Tiia Luht ütles, et positiivse proovi andnud töötaja oli ameti andmetel juuli lõpust augusti alguseni tööl olles nakatunud.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles