Mulgi rattamaraton rihib 900 osaleja poole

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Fotomeenutus eelmise aasta Mulgi rattamaratonilt.
Fotomeenutus eelmise aasta Mulgi rattamaratonilt. Foto: Marko Saarm

Teisipäeva pärastlõunaks oli Mulgi rattamaratonile registreerunud 780 inimest.

Asja eestvedaja Kristjan Kivistik ütles, et loodetavasti paneb enda kirja ligikaudu 900 inimest ning siis võib osaliste arvuga rahule jääda. Võrdluseks tõi ta näite, et eelmisel aastal registreerus sellele sõidule rohkem kui tuhat inimest.

20. Mulgi rattamaraton sõidetakse sel pühapäeval, 2. augustil. 50 kilomeetri pikkuse põhisõidu start antakse südapäeval. Lisaks on kavas matka-, noorte-, laste- ja tillusõit.

«Ma arvan, et kõik on hästi,» vastas Kivistik küsimusele, kuidas ta praegustes oludes rattamaratonile vaatab. «Ka viirusepuhang on meil järele andnud.»

Joogipunktides kasutavad teenindajad kindaid ning sedapuhku saab iga osaline lisaks joogile soovi korral ka desovahendit.

Olgu kuskil luurimas viirus või mitte, kunagi ei jõua starti kõik inimesed, kes on end varem kirja pannud. Kivistik ütles, et tulemata jääb 10–15 protsenti. Kes aga Mulgi rattamaratonile lähevad, neist valivad põhidistantsi kaks kolmandikku.

Rattamaratonile saab registreeruda ka võistluspäeva hommikul, kuid eelregistreerimiseks on viimane võimalus kolmapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles