«Pärimusa» tarvis asuti lava kokku panema

Copy

Kolmapäeva hommikul hakkasid töömehed Viljandi lossimägedes Teisel Kirsimäel kokku panema lava, millel reedel ja laupäeval saab maha pidada kontserdi «Pärimusa 2.0».

Traditsioonilise neljapäevase folgipeo asemel koroonaviiruse leviku tõttu korraldatav üritus kannab korraldajate kinnitusel endas algusaastate festivali vaimu.

Sakala küsis asja eestvedajalt Ando Kivibergilt kolmapäeva keskpäeval, kuidas kõiki asjaolusid arvestades tunne on. 

«Eh-eh-hee ... Väga hea toomasubalik küsimus,» kostis Kiviberg. «Tunneme end praegu üsna kenasti, ettevalmistustööd on põhjalikult läbi mõeldud ja väga hästi tehtud. Arvan, et praegusi olusid arvestades oleme saanud kätte maksimaalse tulemuse.»

Ando Kiviberg eelmise aasta pärimusmuusika festivalil.
Ando Kiviberg eelmise aasta pärimusmuusika festivalil. Foto: Elmo Riig

Kivibergi sõnul on korraldajatel küll kahju, et «Pärimusal» pole võimalik anda esinemisvõimalust nii paljudele pärimusmuusikutele, kui sooviks. «Paratamatult pidime kavast välja jätma palju väga häid esinejaid – aga vahest kõik mõistavad seda. Vaatame ikkagi optimistlikult järgmisse aastasse, et tulevad uued võimalused.»

Kahele kontserdile on publiku tarvis müüki läinud 1800 piletit. Arvestades ka esinejaid ja korraldajaid, lubatakse ühel päeval korraga alale 2000 inimest.

«Ootame, et tulevad terved, tublid ja toredad inimesed. Võtke kaasa hea tuju ja hea tervis!» lisas Kiviberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles