Viljandi võrkpalliklubi sai omakandi mehest väärt täienduse

Priscilla Õmblus
Copy
Uuest hooajast lööb Eesti võrkpalli esiliigas Viljandi võrkpalliklubi särgis kaasa viiekordne Eesti meister, niisamuti kuuekordne Baltimaade meister Meelis Kivisild, kes vahetab muuhulgas ka positsiooni. Temporündajast saab nurgaründaja.
Uuest hooajast lööb Eesti võrkpalli esiliigas Viljandi võrkpalliklubi särgis kaasa viiekordne Eesti meister, niisamuti kuuekordne Baltimaade meister Meelis Kivisild, kes vahetab muuhulgas ka positsiooni. Temporündajast saab nurgaründaja. Foto: Viljandi võrkpalliklubi

Järgmisest hooajast tõmbab debütandina Eesti võrkpalli esiliigas kaasa lööva Viljandi esindusklubi, Viljandi võrkpalliklubi särgi selga tippkarjääri jooksul nii Tallinna Selverit kui Tartu Bigbanki esindanud Meelis Kivisild.

Viljandi võrkpalliklubi teatas oma kodulehe vahendusel, et nende klubi särgi tõmbab tuleval hooajal selga viiekordne Eesti meister ja viiekordne karikavõitja, niisamuti kuuekordne Baltimaade meister Meelis Kivisild​.

Möödunud hooajal vaheaasta võtnud Kivisild liigub temporündaja kohalt nurgaründajaks.

"Ootan põnevat hooaega. Sellisel tasemel pole ma veel saanud Viljandit esindada, mis teeb selle kogemuse kindlasti erilisemaks," vahendas Viljandi võrkpalliklubi koduleht Kivisilla öeldut. "Lisades juurde veel väikese ootuse, siis loodan näha Viljandi võrkpalli üleüldist arengut. Isiklikus plaanis loodan olla meeskonnale võimalikult kasulik ning oma uuel positsioonil hakkama saada."

2019. aastal asutatud Viljandi võrkpalliklubi koondab siinsed mängijad, sõltumata tasemest – noored, harrastajad ning nüüd varsti ka esindusmeeskonna. Esindusmeeskonna peatreeneri Tauno Lipu sõnul on sellest nüüdseks möödas 16 aastat, kui Viljandis sai viimati võrkpalli esindusmeeskonnast rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles