Tulevik võttis valitsevalt meistrilt eriti magusa võidu

Priscilla Õmblus
Copy
Tallinna FC Flora oli sel hooajal võitmatu. Kuni kolmapäeva õhtul võttis Viljandi Tulevik kodustaadionil temalt ühe oma ajaloo magusaima võidu. Kristjan Kask lõi valitsevale meistrile lausa kaks väravat.
Tallinna FC Flora oli sel hooajal võitmatu. Kuni kolmapäeva õhtul võttis Viljandi Tulevik kodustaadionil temalt ühe oma ajaloo magusaima võidu. Kristjan Kask lõi valitsevale meistrile lausa kaks väravat. Foto: Marko Saarm

«Tulevik! Tulevik! Tulevik!» rõkkas kuuesajapealine publik kolmapäeva õhtul Viljandi linnastaadionil Viljandi Tuleviku ja Tallinna FC Flora Premium-liiga kohtumise viimastel üleminutitel, kui väljaku peremehed 2:1 eduseisus lõpuvile kõlamist ootasid. Marulise kaasaelamise saatel see kõlaski ja tõsiasi oli, et Tulevik oli võitnud sel hooajal seni löömatuna püsinud valitsevat Eesti meistrit.

«Vaadake! Super!» ütles Tuleviku mõlemad väravad löönud Kristjan Kask mängujärgses intervjuus publiku poole osutades. «Tõesti, super emotsioonid!»

Nagu Kask märkis, võitles kõvasti kogu tiim. «Kõik võtsid ennast nii kokku, kui üldse said võtta.»

Just selle poolest oligi Tulevik Kase sõnul seekord Florast parem. «Ja neil oli mõne päeva tagune karikafinaal ka all, see võis neil jalgades olla,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles