Tulevik sai oma ajaloo ühe magusaima võidu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Tuleviku ründaja Kristjan Kask lõi oma endise koduklubi FC Flora väravasse kaks palli ja tõi Viljandile üliolulise võidu.
Tuleviku ründaja Kristjan Kask lõi oma endise koduklubi FC Flora väravasse kaks palli ja tõi Viljandile üliolulise võidu. Foto: Marko Saarm

Ligi 600 inimest möirgas ja tantsis suurest rõõmust, kui kohtunik lõpetas kolmapäeva õhtul Viljandi linnastaadionil Viljandi Tuleviku ja Tallinna FC Flora Premium-liiga kohtumise ning kodumeeskond oli alistanud valitseva meistri 2:1.

«Vaadake! Super!» ütles Tuleviku meeskonna kaks väravat löönud Kristjan Kask pärast mängu jalgpalli liidu kodulehel teleülekande lõpus vastuseks kommentaatori küsimusele, mis tunne on. Vastates viitas Kask oma selja taga rõõmustavale publikule, kes klubi ühe ajaloo suurima võidu järel tribüünil tantsis ja meeskonda õnnitles.

«Väga kõva võitlus oli ja kõik võtsid end nii kokku, kui said,» lausus Kask.

Kohtumist asus 26. minutil juhtima Tulevik, kui Kristjan Kask oli esimest korda täpne ja lõi palli Flora väravasse. Kaheksa minutit hiljem tõmbasid Tuleviku mängijad oma karistusalas maha Flora ründaja ning penalti realiseeris Rauno Sappinen. Poolajale mindi 1:1 viigiseisus.

Üsna teise poolaja hakul, 49. minutil lõi Kristjan Kask teise värava ning seda edu suutis Tulevik hoida lõpuni.

Liigatabelis Tulevik kõrgemale ei kerkinud, kuid edu kuuendal kohal oleva Kuressaare ees venis viiele punktile. Kolmandast ja neljandast kohast lahutab Tulevikku kolm punkti. Tabelit juhib endiselt FC Flora.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles