Konfliktid vajasid politsei sekkumist

Sakala
Copy
Politsei
Politsei Foto: Elmo Riig

Viljandi politseile oli möödunud ööpäev töine, ent õnneks raskemate vahejuhtumiteta. Ööpäevas laekunud mõnekümne väljakutse sekka jagus ka mitu teadet perevägivallast, peamiselt ühise alkoholi tarvitamise käigus tekkinud konfliktide tõttu.

Liiklust rahustades kontrolliti üle 200 sõidukijuhi kainust ning ühtki joobes juhti sedapuhku nende seas ei olnud. Samuti laekus kaasliiklejatelt teateid ohtlikest autojuhtidest, keda patrullid kontrollima saadeti. Tõsisem õnnetusjuhtum leidis aset eile päeval Viljandi vallas, kus mootorratturile jooksis teele ette põder ning kaherattalise juht sai kukkudes viga, vahendas politsei pressiesindaja.

Milliseks kujunevad tänased jaanipidustused, sõltub eeskätt igast inimesest endast. Arutu kihutamine, joobes juhtimine, purjuspäi ujumine ning muul moel enda või teiste ohtu seadmine on see, kus lähedaste ja teiste kõrvaliste inimeste kiire sekkumine või kõne 112-le aitab ära hoida hullema. Politsei loodab, et inimesed saavad pereringis jaaniõhtust rõõmu tunda ilma, et politseid, päästjaid või kiirabi oleks vaja kutsuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles