Linnavalitsus ei luba haljasaladele parkida

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Vene ja Suur-Kaare tänava ristmiku ääres haljasalal parkis ka teisipäeval üks sõiduk, kuid ei ole teada, kas see on ühistu Vene tänav 25 elaniku oma.
Vene ja Suur-Kaare tänava ristmiku ääres haljasalal parkis ka teisipäeval üks sõiduk, kuid ei ole teada, kas see on ühistu Vene tänav 25 elaniku oma. Foto: Elmo Riig

Parkimiskohtade puuduses vaevlev korterühistu Viljandis Vene tänaval küsis linnalt luba parkida autosid linna maal olevale haljas­alale, kuid linn keeldus. Linnavalitsuse sõnul tuldaks vastu, kui ühistu sooviks rajada oma kulu ja kirjadega ühiskasutatavat parklat.

Viljandi linnavalitsuse kolmapäeval peetud istungi kokkuvõttest linna kodulehel võib leida punkti, kus on kirjas, et korteriühistul Vene 25 ei lubata autosid parkida Suur-Kaare tänav T1 maa-alal.

Vene tänav 25 ühistu juhatuse liige Liia Prants rääkis, et linnavalitsusele esitati palve, sest ühistul on parkimiskohtadest puudus. Tema sõnul paluti luba parkida linna maal nelja autot. «Eks need autod, mis ei mahtunud meie parklasse ära, ongi seal tee ääres olnud. Tahtsime asja lihtsalt seaduslikuks teha,» ütles Prants ja kinnitas, et plaani parklat ehitada ei olnud. Prants rääkis, et järgmisel aastal kavatsetakse teha parkimiskohad teisele poole maja, kus on ühistu maa. «Aga sellel aastal pole meil selleks raha ja on teised plaanid,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles