Ühistreeningute rütm hakkab taastuma

Priscilla Õmblus
Copy
Eriolukorrast tulenevaid ühistreeningute tegemise piiranguid hakatakse tasapisi leevendama. Nii kolis osa Viljandi sõudjatest ja aerutajatest esmaspäevast maalt veele.
Eriolukorrast tulenevaid ühistreeningute tegemise piiranguid hakatakse tasapisi leevendama. Nii kolis osa Viljandi sõudjatest ja aerutajatest esmaspäevast maalt veele. Foto: Elmo Riig

Eriolukorrast tulenevaid piiranguid on hakatud tasapisi leevendama. Nii näiteks on eelmisest laupäevast taas lubatud värskes õhus kuni kümne inimesega spordi- ja liikumisüritused ning rühmatreeningud, kui järgitakse 2 + 2 reeglit. Ka siinne spordikogukond asus kohe pärast loa saamist tegudele – nii maal kui veel.

Selle nädala algusest pääsesid sõudjad tänavu esimest korda järvele.

«Sõudeelling on alates esmaspäevast lahti ja väikeste paatidega käime eri kella­aegadel järvel. See on võrdlemisi turvaline, alustades juba sellest, et igaühel on oma aerud. Rääkimata sellest, et vee peal kokku ei puututa,» rääkis sõudeklubi treener Ruth Vaar õhinal ning lisas: «Loodame väga, et paari nädala pärast saab neljase ja kaheksase ka välja ajada.»

Nagu Vaar ütles, kiputakse tavaliselt järvele kohe pärast jää kadumist. Tänavu jääd ei olnud, aga veele ei pääsenud. «Õnneks olid külmad ja tuulised ilmad, mis leevendas meie jaoks olukorda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles