Mängunälg on suur ja kapten on varsti vormis

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi esitles märtsi algul esindusmeeskonda. Tol hetkel ei osanud keegi aimata, et hooaeg pannakse teadmata ajaks pausile. Fotol (vasakult) Kaimar Saag, Gerdo Juhkam, Galaye Gueye ja Jonas Tossou.
Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi esitles märtsi algul esindusmeeskonda. Tol hetkel ei osanud keegi aimata, et hooaeg pannakse teadmata ajaks pausile. Fotol (vasakult) Kaimar Saag, Gerdo Juhkam, Galaye Gueye ja Jonas Tossou. Foto: Marko Saarm

Praegune olukord on enamikule sportlastele kui õudusunenägu. Võistluste ärajäämine, reisimispiirangud, ühistreeningukeeld – kõik see on põhjustanud suurt segadust ja spordinälga. Kannatamatult ­ootab hooaja jätkumist ka Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi. Kui aga vaadata olukorda positiivse poole pealt, siis praegune seisak on andnud vigastatud mängijatele taastumiseks lisaaega.

Enne Premium-liiga hooaja algust teatas Tulevik, et mänge tuleb alustada ilma kapten Kaimar Saagita. Aasta algul vigastas Saag reie lähendajalihase kõõlust ning et vigastus osutus esialgu arvatust rängemaks, otsustati riskide vältimiseks operatsiooni kasuks. Veebruari algul käiski Saag noa all ning nüüd on ta seniajani tegelnud taastusraviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles