Politsei vajab abi kuriteos kahtlustatava tabamiseks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Politsei otsib taga 56-aastast Robertit, kes ründas ja ähvardas Jõgevamaal inimesi noaga.
Politsei otsib taga 56-aastast Robertit, kes ründas ja ähvardas Jõgevamaal inimesi noaga. Foto: PPA

Lõuna prefektuuri organiseeritud ja raskete kuritegude talitus viib läbi kriminaalmenetlust, milles on alust kahtlustada 56-aastast Robertit tänavu 12. aprillil toime pandud väljapressimises ja kehalises väärkohtlemises.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri abiprokuröri Maarja-Liisa Kõivu sõnul on politsei pidanud kinni samuti kuritegudes kahtlustatava 34-aastase naise, kuid 56-aastase Roberti asukoht on teadmata. „12. aprillil toimus Jõgevamaal 56-aastase kahtlustatava ja kahe mehe vahel vägivaldne konflikt. Praeguste tõendite kohaselt sai juhtum alguse sellest, et kahtlustatav nõudis üht meest noaga ähvardades endale võõrast vara. Nähes ähvardamist, sekkus kannatanu kaitseks 24-aastane mees, kellele kahtlustatav põhjustas noaga vigastusi, mis õnneks ei olnud rasked. Kahtlustatav sai ka vigastusi ning vajas arstiabi, kuid on nüüd meditsiiniasutusest omavoliliselt lahkunud,“ ütles Kõiv.

Mees on varem elanud Viljandimaal ning politsei ja prokuratuur ei välista, et ta võib liikuda siin kandis.

„Politsei ja prokuratuur paluvad kõigil, kes 56-aastast Robertit kusagil näevad, anda sellest kohe teada häirekeskuse lühinumbril 112 või 528 1562. Et meest on alust kahtlustada rasketes isikuvastastes kuritegudes, tuleb enda turvalisust silmas pidades vältida temaga kontakti loomist, vaid anda teda nähes sellest kohe politseile teada,“ lisas prokurör.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles