Ugala mehed said kolm auhinda

Margus Haav
, reporter
Copy
Martin Mill pälvis parima meeskõrvalosatäitja auhinna.
Martin Mill pälvis parima meeskõrvalosatäitja auhinna. Foto: Heigo Teder

Neljapäeva õhtul teleekraani vahendusel üleantud teatriliidu auhindadest jõudis kolm Ugalasse. Vanemuise teatris 27. märtsiks kavandatud teatripidu jäi eriolukorra tõttu ära. 

Martin Mill pälvis parima meeskõrvalosatäitja auhinna osatäitmiste eest lavastustes "Once", "Etturid", "Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus" ning "Kui me nüüd ei sure, ei sure me kunagi".

 

Haldus- ja administratiivtöötaja auhind tuli Karl Kenale.
Haldus- ja administratiivtöötaja auhind tuli Karl Kenale. Foto: Heigo Teder

Haldus- ja administratiivtöötaja auhind tuli Karl Kenale. Ugala trupijuhile tõi auhinna peenekoeline ja oskuslik planeerimistöö, mis on aidanud siduda teatri masinavärgi  logistiliseks tervikuks.

Ringo Ramul sai Kristallkingakese auhinna. See  antakse kahele noorele teatriinimesele esimeste märkimisväärsete lavatööde eest. Auhinna ühe laureaadi valib igal aastal sõnalavastuste auhindade žürii ning teise muusika-, balleti- või tantsuauhinna žürii. Auhind on asutatud Maria Klenskaja ettepanekul 2001. aastal.

Ramuli käe all on Ugalas käesoleval hooajal lavale jõudnud "Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus" ning näitleja on ta teinud kaasa lavastustes "Etturid" ja "Kui me nüüd ei sure, ei sure me kunagi".

Ringo Ramul sai Kristallkingakese auhinna.
Ringo Ramul sai Kristallkingakese auhinna. Foto: Heigo Teder

Mullusel teatriauhindade jagamisel pälvisid ugalalastest Martin Mill Ants Lauteri nimelise näitlejaauhinna ja turundusjuht Mari Nurk haldus- ja administratiivtöötaja auhinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles