Haiglaravil on 28 inimest, neist viis on kriitilises seisus

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Viis inimest on koroonaviiruse tõttu kriitilises seisus haiglas.
Viis inimest on koroonaviiruse tõttu kriitilises seisus haiglas. Foto: Tairo Lutter

Terviseameti äsja laekunud pressiteate kohaselt vajab Eestis uue koroonaviiruse tõttu haiglaravi 28 patsienti, neist seitse on intensiivravis ning viis on kriitilises seisundis.

Pärnu haiglas on kuus inimest, neist viie seisund on stabiilne ja ühel kriitiline. Ida-Tallinna keskhaiglas on kaks inimest, üks neist vajab intensiivravi, kuid on stabiilses seisundis. Põhja-Eesti regionaalhaiglas on kaks inimest, mõlemad kriitilises seisundis. Tartu ülikooli kliinikumis on ravil seitse inimest, neist kolm vajab intensiivravi ja kahe seisund on kriitiline. Lääne-Tallinna keskhaiglas viibib üheksa inimest, nende kõigi seisund on stabiilne ja nad ei vaja intensiivravi. Ida-Viru haiglas on kaks inimest, mõlema seisund on stabiilne. Haiglatest on välja kirjutatud kaheksa inimest.

Eile tuvastasid laborid 17 koroonaviirusesse nakatunut, kokku on Eestis koroonaviirus diagnoositud 369 inimesel. Kokku on tehtud 4041 analüüsi, ööpäevaga lisandus 317 proovi. Lisandunud 17 positiivsest tulemusest viis olid pärit Harjumaalt, viis Võrust, neli Saaremaalt, üks Tartust, üks Viljandist ja ühel polnud isikukoodi. Vanuse jaotuses suurt muudatust ei ole ja üheski vanuserühmas olulist arvulist lisandumist samuti mitte, juurde tuli kolm üle 60 aasta vanust positiivset, kokku on neid 63. Eesti andmeid kuvava koroonakaardi leiab veebilehelt www.terviseamet.ee/koroonakaart (Internet Explorerit kasutades ei ole leht korrektselt kuvatud).

Lisainfot leiab terviseameti temaatiliselt kodulehelt ja terviseameti Facebookist. Eriolukorda puudutavatele küsimustele leiab vastused valitsuse kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles