Viljandi avalikesse hoonetesse on sissepääs piiratud

Üllar Priks
, reporter
Copy
Viljandi raekoda
Viljandi raekoda Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus otsustas, et eriolukorra tõttu on linna avalikud hooned suletud. Kõiki linnavalitsuse teenuseid saab kasutada elektrooniliselt.

Elektrooniliseks asjaajamiseks tuleb minna Viljandi linnavalitsuse kodulehele või saata päring aadressil viljandi@viljandi.ee.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul jääb nädalavahetuseks suletud Viljandi spordihoone ka edaspidi kinni. "Samuti suletakse Sakala keskus ja Viljandi päevakeskuse saun Kaalu tänaval. Viljandimaa hoolekandekeskuse Viiratsi hooldekodusse ja Leola tänav 12a sotsiaalmajja ei lubata külalisi," rääkis Timpson. 

Vabariigi valitsuse korraldusega on suletud kõik kultuuriasutused, spordisaalid, spordiklubid, jõusaalid, spaad, ujulad, basseinid, veekeskused, päevakeskused ja laste mängutoad.

Raamatukogus töötab esimesel korrusel kodulaenutuse lett, kus saab laenata ettetellitud raamatuid. Reserveerida saab raamatuid raamatukoguprogrammi URRAM kaudu aadressil lugeja.ee.

Viljandi raekoda Linnu tänav 2 ning linnavalitsuse hooned  Laidoneri plats 5 ja 5a on suletud, kuid kohapeal osutatakse sotsiaalameti teenuseid ja eelneval kokkuleppel võetakse kodanikke vastu rahvastikuregistri- ja perekonnaseisutoimingute tegemiseks.

Abielu registreerimisele ei lubata külalisi. Linnapea sõnul on üldine tungiv soovitus ajada asju elektrooniliselt, telefoni teel või lükata asjaajamine edasi. 

Rahvastikuregistri ja perekonnaseisu toimingud saab kokku leppida telefonil ja e-posti teel.

Sotsiaalameti töötajate kontaktid leiab aadressilt www.viljandi.ee/sotsiaalamet.

Kõigi Viljandi linnavalitsuse ametnike kontaktid leiab aadressilt www.viljandi.ee/uldandmed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles