Sakala kuulutuste vastuvõtt kolib veebi, paljud asutused samuti

Sakala
Copy
Sakala logo
Sakala logo Foto: Sakala

Koroonaviiruse nakkusohust tulenevalt kolib Sakala toimetus enamjaolt kodukontoritesse, ajutiselt suletakse ka Tartu tänaval asuv klienditeenindus ning kuulutusi saab edastada vaid veebi vahendusel.

Sakala peatoimetaja Hans Väre kinnitas, et hoolimata töökorralduse muutusest ilmub Sakala edasi nii paberil kui internetis ning toimetus annab kõik endast oleneva, et vajalik info inimesteni viia. Küll aga jäävad kontorisse tööle vaid need inimesed, kelle puhul on see hädavajalik, ning nakkuse leviku vältimiseks võetakse kuulutusi alates esmaspäevast vastu vaid internetis aadressil kuulutus.ajaleht.ee. Lehetellimust saab samuti teha internetis tellimine.ee vahendusel või postkontoris.

Sakala kontaktid jäävad endist viisi tööle.

Teenindusbüroode ajutisest sulgemisest on teatanud ka politsei- ja piirivalveamet, maanteeamet, töötukassa ja teised, kes osa teenuste pakkumist jätkavad e-kanalites.

Haigekassa rahastab esmaspäevast alates arstide kaugvastuvõtte, mis tähendab, et patsient ei pea kokkuleppel tervishoiutöötajaga tema juurde kohale minema, vaid vastuvõtt toimub telefoni, videokõne või veebivestluse vahendusel ning haigekassa tasub selle eest nagu tavalise vastuvõtu puhul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles