Priit Tampere: haiglale on vaja uut nime, et leida teenustele ühine nimetaja (2)

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Viljandi haigla juhatuse esimees Priit Tampere loodab, et ideekavandi «Elu» järgi rajatav uus haiglahoone saab valmis 2023. aasta augustis. Märtsi lõpus peaks selguma, mis majale nimeks saab.
Viljandi haigla juhatuse esimees Priit Tampere loodab, et ideekavandi «Elu» järgi rajatav uus haiglahoone saab valmis 2023. aasta augustis. Märtsi lõpus peaks selguma, mis majale nimeks saab. Foto: Elmo Riig

Viljandi haigla juhatuse esimees Priit Tampere kinnitas teisipäeval Kuku raadio eetris olnud saates «Sakala stuudio», et uuele haiglahoonele nimekonkursi korraldamine ei tähenda kuidagi, nagu oleks sõnal «haigla» halb mekk. Nimeotsingu eesmärk on tema sõnul kaasata kogukonda ja leida ühine nimetaja majas pakutavatele teenustele.

Viljandi haigla juhatuse esimees Priit Tampere, esmaspäeval kuulutas Viljandi haigla välja konkursi, et leida kesklinna rajatavale uuele haiglale uus nimi. Mis siis Viljandi haiglal häda on, et see nimi enam Viljandi haiglale ei kõlba?

Ega ärinimi sihtasutus Viljandi Haigla sellest muutu. Tegu on uue hoonega, kus on Eestis ainulaadne kontseptsioon ka teenuste osas. Oleme planeerinud sinna nii perearstid, haigla, taastusravi kui osa sotsiaalteenuseid. Ühelt poolt tingib see kontseptsioon uue nime otsimise. Teiseks kutsume inimesi kaasa mõtlema ja arvamust avaldama selleks, et uus hoone saaks kogukonnale ja Viljandimaa rahvale omasemaks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles