Viljandi spordikool noppis noorte meistrivõistlustelt kümme medalit

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Viljandi LTK Sakala/Spordikooli 12-liikmelisel võistkonnal õnnestus meistrivõistlustel võita kümme medalit.
Viljandi LTK Sakala/Spordikooli 12-liikmelisel võistkonnal õnnestus meistrivõistlustel võita kümme medalit. Foto: Erakogu

7. märtsil leidsid Aseri spordikeskuses EMSL Jõud aset noorte lauatennise meistrivõistlused. Viljandi LTK Sakala/Spordikooli 12-liikmelisel võistkonnal õnnestus võita kümme medalit (kolm kulda, viis hõbedat ja kaks pronksi).

Mängiti neljas vanuseklassis: A-klass (2002.–2004. aastatel sündinud), B-klass (2005.–2006. aastatel sündinud), C-klass (2007.–2008. aastatel sündinud) ja D-klass (2009. aastal ja hiljem sündinud). Kavas olid veel mees-, nais- ja segapaarismäng.

Viljandi võistkonna üks edukatest oli kolme medaliga Kätriin Kärme, kes saavutas hõbemedali tütarlaste B-klassis ning kuldmedali naispaarismängus ja hõbeda segapaarismängus. Gert Vares pälvis hõbeda poiste B-klassis, kuldmedali meespaarismängus ja hõbemedali segapaarismängus koos Kätriin Kärmega.

Gregor Kull võitis kaks kuldmedalit. Esimese neist poiste B-klassis ja teise meespaarismängus koos Gert Varesega.

Väga tihe oli konkurents tüdrukute C-klassis, kus Elis Türk pidi poolfinaalis alistama selle vanuseklassi valitseva Eesti meistri Valeria Lonski(Aseri SK). Finaalis tunnistas ta pärast tasavägist mängu Angela Laidineni 3-1 paremust ja tasuks tuli tubli teine koht.

​Medaliga said veel koju sõita German Kuznetsov (pronksmedal poiste A-klassis), Nora Rebane (hõbemedal tütarlaste A-klassis) ja Ron-Oskar Ruben (pronksmedal poiste C-klassis). Napilt jäi medalita Viljandi noorim võistleja Henri Türk, kes endast kaks aastat vanematega mängides kaotas poiste D-klassis pronksmedalikohtumise tulemusega 2-3.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles