Magus algus soovitud võitu ei toonud

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Tartus peetud mängu avapoolajal oli rõõmustamiseks põhjust Tuleviku poolehoidjatel. Paraku kohtumise lõpuni rõõmu ei jagunud.
Tartus peetud mängu avapoolajal oli rõõmustamiseks põhjust Tuleviku poolehoidjatel. Paraku kohtumise lõpuni rõõmu ei jagunud. Foto: Kristjan Teedema

Viljandi Tuleviku poolehoidjatele kõige magusam hetk pühapäeval Tartus Eesti jalgpalli meistrivõistluste Premium-liiga avavoorus oli 33. minutil, kui Kristjan Kask viis Tuleviku Tammeka ees juhtima.

Paraku vastas Tammeka teisel poolajal kahe väravaga ja Tulevikul tuli leppida 1:2 kaotusega. Täpselt sama tulemusega alustasid viljandlased meistriliigat aasta tagasi: siis kaotasid nad võõrsil FC Florale.

Tuleviku peatreener Sander Post nentis, et hooaja esimeses mängus nägi ta meeskonda väljakul tegutsemas kohati täpselt nii, nagu ta tahab, kuid siis tuli ette olukordi, mis annavad tunnistust sellest, et mängijad vajavad kokkusulamiseks veel aega ja tuleb teha kõvasti tööd. «Arusaam, mida on vaja parandada, on olemas,» kinnitas Post.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles