Käsipallimeeskond kaotas taas

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Viljandlastest viskasid viimasel minutil punase kaardiga eemaldatud kapten Kristjan Koovit (pildil) ja Mihkel Lõpp neli ning Mikk Varik kolm väravat.
Viljandlastest viskasid viimasel minutil punase kaardiga eemaldatud kapten Kristjan Koovit (pildil) ja Mihkel Lõpp neli ning Mikk Varik kolm väravat. Foto: Marko Saarm

Neljapäeval peeti käsipalli meistriliiga 16. vooru mäng. HC Viljandil tuli taas vastu võtta kaotus kodusaalis mänginud HC Kehra / Horizon Pulp & Paperilt tulemusega 21:29 (8:13). Viljandi HC jätkab meistriliigas neljandal kohal, 16 vooruga on kogutud 11 punkti. Esikolmikust jäädakse kaugele maha, sest Põlva Serviti on kogunud 27, HC Tallinn 24 ja HC Kehra / Horizon Pulp & Paper 23 punkti.

Eesti käsipalliliidu kodulehelt võib lugeda, et Kehra spordihoones tänavu kaotuseta mängiv kodumeeskond jäi kohtumise esimestel minutitel tagaajaja ossa. Peategelased olid aga väravavahid, sest häid tõrjeid tegid nii Viktor Nikolajev kui Marten Tamme. Mihkel Lõpp viis Viljandi kuuendal minutil 3:1 juhtima, kolm minutit hiljem oli jalul viik.

Kümnendal minutil sai Uvis Strazdinši kiirrünnaku järel esimest korda ette Kehra, 4:3. Viljandi pidi vahepeal poolteist minutit hakkama saama kahemehelises vähemuses, aga võitis selle perioodi 1:0. Puurivahid jätkasid hästi, näiteks Nikolajev tõrjus nii Sergei Rodjukovi kui Martin Brauni karistusviske.

Eemaldamised häirisid mõlema tiimi esitust, kuid eriti valusa löögi said külalised, kui Rodjukov juba 19. minutil kolmanda kaheminutilise karistuse tõttu punase kaardi teenis. Valgevenelase lahkumine raputas Viljandit korralikult, sest järgmised 11 minutit ta palli Kehra väravasse ei saanud.

Kehralased pöörasid 5:6 kaotusseisu 27. minutiks 11:6 eduks ning poolajasireeniga keskjoonelt tabanud Vladislav Naumenko viske järel juhtisid 13:8. Väravavaeselt algas ka teine pooltund ja Kehra oli ees juba 15:8, kui vigastuspausilt naasnud Volodõmõr Maslak 36. minutil külaliste esimese värava viskas.

Kahe Strazdinši järjekordselt resultatiivse kiirrünnaku järel tuli Kehra seni suurim edu ehk 18:10. Viljandi ei kavatsenud punkte nii lihtsalt siiski loovutada ning võitlesid end mängu tagasi. 48. minutil vähendas Mikk Varik kaotusseisu kolmeväravaliseks – 20:17. Enamaks jaksu ei jätkunud ja vastane põgenes uuesti eest.

Kohtumise, kus Läti kohtunikud määrasid koguni 14 kaheminutilist karistust, võitis Kehra 29:21. Strazdinš ja Naumenko tabasid võitjate kasuks kuus, David Mamporia neli korda. Viljandlastel viskasid viimasel minutil punase kaardiga eemaldatud kapten Kristjan Koovit ja Mihkel Lõpp neli ning Mikk Varik kolm väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles