Balti liiga toob põneva nädalavahetuse

Priscilla Õmblus
Copy
Täna kell 18 ootab Viljandi HC Balti liigas kodusaali külla Riia Celtnieksi.
Täna kell 18 ootab Viljandi HC Balti liigas kodusaali külla Riia Celtnieksi. Foto: Marko Saarm

Käsipalli Balti liiga põhiturniiri viimased mängud peetakse sel nädalavahetusel. A-alagrupis selgub võitja ja esimese finaalturniiri pääsme omanik, aga veelgi põnevam on seis B-alagrupis. Kõik neli Eesti klubi on mänguhoos, kolm neist kodusaalis. Niisamuti võõrustab Viljandi HC täna kell 18 kodusaalis lõunanaaber Riia Celtnieksi.

B-alagrupi tipus on tabeliseis parajasti järgmine: Vilniuse VHC Šviesal on 12, HC Kehra / Horizon Pulp & Paperil 11 ning Riia Celtnieksil ja Kaunase Granitas-Karysel 10 punkti. Veerandfinaali A-alagrupi teise-kolmanda vastu pääsevad kaks paremat. Kehra võõrustab mõlemat Leedu konkurenti ja Viljandi HC ootab külla Celtnieksi, kel esinelikus peetud üks mäng enam.

Käsipalliliidu teatel on B-alagrupis võimalused veerandfinaali jõuda kõigil esineliku klubidel ja erinevaid variante liiga palju, et kõiki kirjeldada. Samas võiks laupäevase avamänguga Kehra ja Granitase vahel edasipääsejad selgeks saada, kui Eesti meeskond kohtumise võidaks. Novembris Kaunases said leedukad kehralastest 31:26 jagu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles