Põhja-Sakala vald paneb kokku noortevolikogu

Alice Lokk
, reporter
Copy
Kõpu mõisas viimasel noorte eestvedajate programmi koolitusel osalenud noortest saavad loodetavasti Põhja-Sakala valla noortevolikogu liikmed. Koolituse peateema oli noortevolikogu loomine.
Kõpu mõisas viimasel noorte eestvedajate programmi koolitusel osalenud noortest saavad loodetavasti Põhja-Sakala valla noortevolikogu liikmed. Koolituse peateema oli noortevolikogu loomine. Foto: Erakogu

Reedeni oodatakse Põhja-Sakala vallas aktiivseid huvilisi kandideerima loodavasse noortevolikokku, mis hakkab valla asjades kaasa rääkima.

Üks ettevõtmise eestvedaja, Suure-Jaani noortekeskuse juhataja ja Põhja-Sakala vallavolikogu liige Marlen Silm selgitas, et ettevalmistusi noortevolikogu kokkukutsumiseks on tehtud sellest ajast, kui vallad ühinesid.

«Me oleme teinud pikemat aega eelhäälestust, et noored saaksid aru, mida neilt üldse oodatakse ja mismoodi nemad saavad noorte teemadel vallas kaasa rääkida,» lausus ta. Endises Suure-Jaani vallas oli noortevolikogu, kuid Silma sõnutsi tuli ka seal ette, et liikmetele jäi nende roll ebaselgeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles