Põhja-Sakala vald ootab sotsiaaltöö preemiate kandidaate

Alice Lokk
, reporter
Copy
Põhja-Sakala vald ootab ettepanekuid tublide sotsiaaltöötajate tunnustamiseks. Pildil Põhja-Sakala valla vapp.
Põhja-Sakala vald ootab ettepanekuid tublide sotsiaaltöötajate tunnustamiseks. Pildil Põhja-Sakala valla vapp. Foto: Marko Saarm

Põhja-Sakala vald ootab ettepanekuid, et maksta preemiat tublidele sotsiaaltöö tegijatele.

Valla kodulehel on kirjas, et sotsiaaltöö preemiate määramisega soovitakse tähtsustada sotsiaaltöötaja rolli ja tuua esile valdkonnas tegutsevaid inimesi. Preemia antakse kolmes kategoorias: sotsiaalvaldkonna elutöö preemia, aasta sotsiaaltöötaja ja aasta hea haldjas.

Sotsiaalvaldkonna elutöö preemia antakse inimesele, kes on vähemalt 15 aasta jooksul oma tegevusega saavutanud silmapaistvaid tulemusi oma töövaldkonnas ja tulemuslikult kaasa aidanud valla sotsiaalvaldkonna arengule ja inimeste heaolule.

Aasta sotsiaaltöötaja preemia saab inimene, kes on aasta jooksul saavutanud väljapaistvaid töötulemusi sotsiaalvaldkonnas asutuse, valla, maakonna või riigi tasandil. Aasta hea haldja preemia pälvib inimene, kes on vabatahtlikult panustanud inimeste heaolu parandamisse ja toimetuleku toetamisse.

Avaldus koos põhjendusega palutakse saata 10. veebruariks e-posti aadressil pohja-sakala@pohja-sakala.ee või vallamajja aadressil Lembitu puiestee 42, Suure-Jaani.

Komisjon esitab väljavalitud kandidaadid ja ettepaneku preemia suuruse määramiseks ning vallavalitsusele kinnitamiseks 1. märtsiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles