Viljandi gümnaasiumi õpilasesindus on riigi nelja parema seas

Alice Lokk
, reporter
Copy
Viljandi gümnaasiumi õpilasesindus korraldab igal kevadel jalgrattasõitu «Velokulg». Õpilasesinduse liikmed Erki Laanemäe ja Robin Koovit (esiplaanil) möödunud aasta «Velokulul».
Viljandi gümnaasiumi õpilasesindus korraldab igal kevadel jalgrattasõitu «Velokulg». Õpilasesinduse liikmed Erki Laanemäe ja Robin Koovit (esiplaanil) möödunud aasta «Velokulul». Foto: Silver Tõnisson

Haridus- ja teadusministeerium tunnustab homme parimaid noorsootöö valdkonna inimesi, ettevõtteid ja organisatsioone. Viljandi gümnaasiumi õpilasesindus on üks neljast aasta osaluskogu ja õpilasesinduse kandidaadist. Lisaks koolielus kaasalöömisele köidab õpilasesindus oma tegemistega kogukonda.

Viljandi gümnaasiumi õpilasesinduse president, abiturient Kristiina Uus selgitas, et koolis on esinduse peaülesanne õpilaste esindamine. «Mina olen presidendina hoolekogus õpilaste esindaja ja osaleme ka õppenõukogudes. Kuulame kaasõpilaste muresid ja tegeleme nendega,» selgitas Uus.

Lisaks sellele korraldatakse üritusi, millest kõige suurejoonelisem on igakevadine gümnasistide nädal. Selle üritustes oodatakse kaasa lööma ka linnarahvast. Välja võib tuua populaarse ühise jalgrattasõidu «Velokulg», ööorienteerumise ja Lennukitehase angaari välikino.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles