Reede, 31. jaanuar

Sakala
Copy
Muusikalis «Once» lööb kaasa 12 näitlejat, kes etenduse jooksul hetkekski lavalt ei lahku.
Muusikalis «Once» lööb kaasa 12 näitlejat, kes etenduse jooksul hetkekski lavalt ei lahku. Foto: Heigo Teder

Ugala teatris kell 19 muusikal «Once». Vaksali tänav 7, Viljandi. 

Pööningul kell 22 esineb Stayhomie ehk Max Kubbe. Ta on elektroonilise muusika produtsent ja mitme tuntud Vene bändi liige. Tema muusika on kombinatsioon sellistest žanritest nagu chillwave, garage, hip-hop ja ambient. Tartu tänav 7, Viljandi.

NÄITUSED

Ugala teatri fuajees 8. veebruarini Eesti kinoliidu fotonäitus «Kaadritagune elu», milles kajastub kaadri taha jääv filmitöö. Vaksali tänav 7, Viljandi. 

Kondase keskuses 1. veebruarini «Eriline kunstinäitus. Kunst Eesti hooldekodudest», 22. veebruarini «Hemingway maalidel ja fotodel». Püsinäitus kooliõpetaja Paul Kondase (1900–1985) naivistlikust maaliloomingust Viljandi muuseumi kogust. Pikk tänav 6, Viljandi.

Viljandi linnagaleriis 27. veebruarini «Viljandi aasta foto 2019» ja «Viljandi noorte aasta foto konkursi» näitus «Viljandimaa DNA». Näitusel on 71 fotot  28 autorilt, kes uurisid Viljandimaa eripära inimestes ja keskkonnas. Väljapanek kajastab huvitavat ja igavat, kaunist ja inetut, muutuvat ja muutumatut meie ümber. Tallinna tänav 11/1.

Sakala keskuses 7. veebruarini fotograaf Eha Roosalu mälestusnäitus «Minu paradiis. Minu linnud». Eha Roosalu 70. sünniaastapäevale pühendatud heategevuslikul mälestusnäitusel saab näha kauneid maastikke ja linnufotosid. Kõiki töid saab osta, müügitulu annetab Maksifoto Eesti vähiliidule. Tallinna tänav 5, Viljandi.

Mõisaküla muuseumis on 31. jaanuarini vaadata postkaardinäitus «Talvelummus» ja Ruhja fotograafi Aigars Lapinši fotonäitus «Inimesed tegevuses». Telefon 435 5607, Kesk tänav 4, Mõisaküla.

Abja kultuurimajas veebruari lõpuni Eerik Hundi fotonäitus «De Visu» («Oma silmaga»). Näitus jääb avatuks veebruari lõpuni. Pärnu maantee 28.

Karksi-Nuia kultuurikeskuse teise korruse fuajees Enno Alliku lillemaalid. Sinises saalis on vaadata Ülle Niinemäe fotonäitus «Hetked». Näitused jäävad avatuks jaanuari lõpuni. Viljandi maantee 1.

Viljandi muuseumis on 28. märtsini avatud näitus «Viljandi motiiv», mis tutvustab Viljandist pärit, siin elanud ja tellimustöid täitnud kunstnike loomingut muuseumi kunstikogus. Samuti kajastab see eri ajajärkude kunstiarusaamu, valitsevaid ideoloogiaid ja ühe väikelinna muutumist ajas. Alaliselt on avatud läbi kahe korruse kulgev püsinäitus Viljandimaa ajaloost. Muuseum on avatud teisipäevast laupäevani kella 10–17. Telefon 433 3316, Laidoneri plats 10, Viljandi.

Rüki galeriis 8. veebruarini «Wiiralt ja kaks Eesti neidu. Anna-Liisa Sääsk ja Inessa Saarits». Tartu tänav 7c, Viljandi.

Viljandimaa hoolekandekeskuses 31. märtsini Viljandi fotoringi näitus «Paganama külm on». Fotode autorid on Kaisa Kass, Kaja Tammesalu, Õie Pak, Madis-Siim Kull, Rait Killar ja Meelis Heli.

Viiratsi rahvamajas veebruari lõpuni Enno Alliku maalinäitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles