Cleveron teeb samme viljandlastele e-toidupoe loomiseks

Alice Lokk
, reporter
Copy
Praegu võib Viljandis näha Cleveroni kodupakiautomaate, mida kasutavad ettevõtte töötajad. Tulevikus on ettevõttel plaanis need kasutusele võtta toidukaupade kojusaatmiseks.
Praegu võib Viljandis näha Cleveroni kodupakiautomaate, mida kasutavad ettevõtte töötajad. Tulevikus on ettevõttel plaanis need kasutusele võtta toidukaupade kojusaatmiseks. Foto: Marko Saarm

Cleveron on asunud otsima töötajat, kes sobiks tuleviku poe juhiks. Nimelt on tehnoloogiaettevõttel plaanis rajada e-toidupood, kust saab tellida toitu koju pakiautomaati, ning esimesena tahab ta seda võimalust pakkuda viljandlastele.

Cleveroni juht Arno Kütt selgitas, et juba on loodud internetipood toidukas.ee, kuid esialgu saavad sealt kaupa tellida vaid Cleveroni töötajad. Kauba saab kätte juba tunni ajaga.

«Toidukas.ee on meie algusjärgus projekt ja nüüd otsimegi inimest, kes võtaks selle vedamise enda peale ja viiks projekti reaalsete tulemusteni,» rääkis Kütt. «Et meie lahendused oleksid võimalikult head, on vaja neid juba loomise ajal katsetada. Meie eesmärk ongi saada see projekt nii küpseks, et toidukas.ee-d oleks võimalik kasutada kõikidel Viljandi inimestel. Viljandist võikski saada linn, kus katsetatakse maailma kõige uuemat tehnoloogiat kõige esimesena.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles