Teisipäev, 14. jaanuar

Sakala
Copy
Vat Teater mängib Ugalas lavastust "Kolm versiooni elust". Edukas astrofüüsik ja tema naine lähevad külla teise astrofüüsiku perele. Mingil põhjusel jõuavad nad kohale aga üks päev varem. See on alles esimene äpardus, sest ootuspärasest intellektuaalide õhtupoolikust kujuneb hoopis paras peavalu ja pinged jõuavad haripunkti nii tegelaste töö- kui eraelus.
Vat Teater mängib Ugalas lavastust "Kolm versiooni elust". Edukas astrofüüsik ja tema naine lähevad külla teise astrofüüsiku perele. Mingil põhjusel jõuavad nad kohale aga üks päev varem. See on alles esimene äpardus, sest ootuspärasest intellektuaalide õhtupoolikust kujuneb hoopis paras peavalu ja pinged jõuavad haripunkti nii tegelaste töö- kui eraelus. Foto: Siim Vahur

Ugala teatris kell 19 Vat teatri etendus  «Kolm versiooni elust». Vaksali tänav 7, Viljandi. 

Vanaisade klubi kokkusaamine on 14. jaanuaril kell 13 Viljandis Eha tänav 4. Külla tuleb Peeter Jürgens. Info tel 526 4367.

Sakala keskuses kell 16 Väärikate Ülikool. 14. jaanuaril on Väärikate Ülikooli loengu teemaks «Aususest spordis ja elus». Kas dopinguta on võimalik tulemusi saavutada? Lektor: Henn Vallimäe. Tallinna tänav 5, Viljandi. 

Centrumi kinos 14. jaanuaril kell 12.15 «Clara ja Võludraakon», kell 12.20 «Nagu boss», kell 14.30 «Jumanji: järgmine tase», kell 16.10 «Lumekuninganna II: Elsa ja Anna uued seiklused», kell 17.15 «Nagu boss», kell 18.30 «Cats», kell 19.20 «Vimm», kell 21 «Jänespüks Jojo», kell 21.30 «1917». Tallinna tänav 22, Viljandi.  

NÄITUSED

Mõisaküla muuseumis on 31. jaanuarini vaadata postkaardinäitus «Talvelummus» ja Ruhja fotograafi Aigars Lapinši fotonäitus «Inimesed tegevuses». Telefon 435 5607, Kesk tänav 4, Mõisaküla.

Abja kultuurimajas veebruari lõpuni Eerik Hundi fotonäitus «DE VISU» (Oma silmaga). Näitus jääb avatuks veebruari lõpuni. Pärnu maantee 28.

Karksi-Nuia kultuurikeskuse teise korruse fuajees Enno Alliku lillemaalid. Sinises saalis on vaadata Ülle Niinemäe fotonäitus "Hetked". Näitused jäävad avatuks jaanuari lõpuni.

Viljandi muuseumis on 28. märtsini avatud näitus «Viljandi motiiv», mis tutvustab Viljandist pärit, siin elanud ja tellimustöid täitnud kunstnike loomingut muuseumi kunstikogus. Samuti kajastab see eri ajajärkude kunstiarusaamu, valitsevaid ideoloogiaid ja ühe väikelinna muutumist ajas. Alaliselt on avatud läbi kahe korruse kulgev püsinäitus Viljandimaa ajaloost. Muuseum on avatud teisipäevast laupäevani kell 10–17. Telefon 433 3316, Laidoneri plats 10, Viljandi.

Rüki galeriis 8. veebruarini «Wiiralt ja kaks Eesti neidu. Anna-Liisa Sääsk ja Inessa Saarits». Tartu tänav 7c, Viljandi.

Viljandimaa hoolekandekeskuses 31. märtsini Viljandi fotoringi näitus «Paganama külm on». Fotode autorid on Kaisa Kass, Kaja Tammesalu, Õie Pak, Madis-Siim Kull, Rait Killar ja Meelis Heli.

Viljandi linnagaleriis «Mitmepalgeline Lapin». Tallinna tänav 11/1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles