Ööpäevaga laekus politseile 19 väljakutset

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Tanklast varastati tubakatooteid ja alkoholi. Foto on illustratiivne.
Tanklast varastati tubakatooteid ja alkoholi. Foto on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Lõuna prefektuuri Viljandi politseijaoskonna välijuht Kaitho Pilt ütles, et 25. detsembri hommikul kella kaheksast kuni 26. detsembri hommiku sama ajani sai politsei 19 väljakutset.

Nagu ta märkis, tuleb umbes sama palju teateid ka hariliku nädalavahetuse jooksul.

«Tegu oli tavapäraste väljakutsetega, midagi tõsist ei olnud ning peretülisid lahendada ei olnud vaja,» lausus Pilt. «Näiteks tuli tegelda ühe purjus alaealisega ning paar helistajat kahtlustasid, et auto roolis on purjus juht. Politsei kontrollis järele, ent juhtidega oli kõik siiski korras.»

Veel tõi Pilt näiteks, et kaks teadet oli laste kohta, kes ei tahtnud koju tulla. Omastel oli side nendega olemas, aga lapsed lihtsalt keeldusid koju minemast. Politsei kontrollis üht aadressi, kus üks laps väidetavalt oli, kuid selgus, et otsitavat seal siiski polnud. Politseinikud said laste tundemärgid ning kui lapsed leitakse, antakse vanematele teada.

Mulgi vallas Vanamõisa külas oli 25. detsembril tee ääres kraavis sõiduauto BMW 523, aga kedagi auto juures polnud. Kuna sõiduk häiris liiklust, lasi politsei selle tasulisse parklasse viia.

Täna, 26. detsembri pärastlõunal kella 12.30-ks oli politsei eelneva ööpäeva väljakutsetele ühe lisaks saanud.

«Üldiselt võib öelda, et inimesed on jõulude ajal käitunud mõistlikult,» lausus Pilt.

Teise jõulupüha lõpuni on küll veel aega, aga enne, kui saabub nädalavahetus ning vaba aja veetmisega võib jätkata, on paljude jaoks taas üks tavaline tööpäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles