Parkimisvaidlus jõudis ministri lauale

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Meenutus kevadest, mil politsei lasi teisaldada Tartu tänaval vales kohas parkiva auto. Selline tegevus on Viljandis üsna harukordne.
Meenutus kevadest, mil politsei lasi teisaldada Tartu tänaval vales kohas parkiva auto. Selline tegevus on Viljandis üsna harukordne. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnajuhtide ja politsei vahel pool aastat tagasi lahvatanud vaidlus, kelle ülesanne on jälgida tänavatel parkimisreeglite täitmist, jõudis sel nädalal justiitsministrini. Linnavalitsus tahab temalt selgesõnalist vastust, kes peab linnas valesti parkijaid korrale kutsuma ja karistama.

Kui suve keskpaigas saadeti Viljandis valesti parkijate korralekutsujat otsinud pärimusmuusika festivali korraldajad esmalt politseimajast raekotta ja raekojast politseimajja tagasi, sai nii linna- kui politseijuhtidele selgeks, et vales kohas parkijatega ei tegelegi keegi. Jätkunud arutelu oli linnavalitsuse liikmetele jahmatav, sest politseinike selge seisukoht oli, et peatumise ja parkimise järele valvamine on linnavalitsuse mure. «Mul kukkus suu ammuli,» tunnistas abilinnapea Kalvi Märtin pärast politseist tulnud kirja lugemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles