Akadeemia toob kultuuri kuulatajatele tasuta kätte

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Täna õhtul esinevad kultuuriakadeemia tudengid kontserdil "MADE" pärimusmuusika aidas.
Täna õhtul esinevad kultuuriakadeemia tudengid kontserdil "MADE" pärimusmuusika aidas. Foto: Hannes Ivask

Täna õhtul annavad kultuuriakadeemia tudengid pärimusmuusika aidas järjekordse tasuta kontserdi sarjas "MADE".

4. detsembril kell 19 algab hooaja teine kontsert, kus muusikat teeb majatäis TÜVKA muusikuid ja üles astuvad tudengiansamblid. Korraldustiimi saadetud pressiteates on kirjas, et "MADE" annab pärimus- ja rütmimuusika eriala tudengite võimaluse jagada koolis õpitut publikuga. Iga õppeaasta jooksul neljal korral moodustatakse ansambliõppes bändid, kes viie nädala jooksul saavad ettekujutuse, kuidas kollektiivina töötada ning sarja kontserdil esinemine ongi selle finaal.

Tänavuse sarja peakorraldaja Birgit Suurorg tõdes Sakalale antud intervjuus, et "MADE" on hea võimalus kuulata tulevasi Vabarnaid ja Talsisid ilma 20-eurost piletihinda maksmata. "Akadeemias on nii palju andekaid õpilasi, et mul on rõõm huvilistega jagada meie maja loometööd," sõnas Suurorg.

Üritus on läbi ja lõhki kultuuriakadeemia looming, sest iga üritusega kaasnevat haru katavad tudengid. Kontsertide organiseerimise eest seisavad kultuurikorraldajad, heli ja valgust teevad akadeemia helitehnoloogid, lavadekoratsioone butafoorid ning laval esinevad muusika eriala tudengid.

"MADE" kolmas hooaeg toob publikuni neli kontserti, järgmised on 18. märtsil ja 29. aprillil. Kõigil kontsertidel on sissepääs tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles