Lauatennise järelkasv tõi hõbedat

Priscilla Õmblus
Copy
Henri Türk tõi nädal tagasi Rakvere spordikeskuses peetud Eesti lauatenniseliidu 22. seeriavõistluse laste grand prix' etapilt hõbemedali.
Henri Türk tõi nädal tagasi Rakvere spordikeskuses peetud Eesti lauatenniseliidu 22. seeriavõistluse laste grand prix' etapilt hõbemedali. Foto: Erakogu

Nädal tagasi oli Rakvere spordikeskuses Eesti lauatenniseliidu 22. seeriavõistluse laste GP kolmas etapp, millel osales rohkem kui 150 noort nii Eestist kui Venemaalt. Viljandi parimana sai spordikooli kasvandik Henri Türk hõbemedali.

"12 osavõtjaga turniiritabelis oli Henri paigutatud teisena ja tänu sellele esimeses kohtumises vaba," rääkis treener Kert Villems. "Teises ringis kohtus ta LTK Viru-Nigula esindaja Andri Parkeriga, domineeris settides 11:3, 11:6 ja võitis kindlalt." 

Poolfinaal viis meie poisi kokku Haiba spordiklubi võistleja Joosep Põldaruga. "Ka selles kohtumises ta vastasele suurt sõnaõigust ei andnud," kommenteeris treener oma õpilase esinemist. Tabelisse kirjutati tulemuseks viljandlase kasuks 2:0 (11:7, 11:5).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles