Teed on libedad! Kraavi sõitnud autos said viga naine ja laps

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy

Politsei sai teisipäeval kell 7.55 teate, et Viljandist Karksi-Nuia viival maanteel Sinialliku lähedal on sõiduauto teelt välja sõitnud. Auto oli saanud kõvasti viga ning õnnetusest teataja sõnul nuttis autos laps.

Politsei seletusel kirjeldas helistaja, et auto on nii deformeerunud, et sisse ei näe, aga kuulda on laste nuttu. Päästjad, politsei ja kiirabi tõttasid kohe sündmuskohale.

Teadaolevalt kaotas Viljandi poole liikuv Renault libedal teel juhitavuse, sõitis paremale teelt välja, tabas seal kaske, rullus seejärel üle katuse ning paiskus lõpuks küljele. Sõidukis olid 42- aastane naine ja laps, kes istus turvatoolis. Laps viga ei saanud, naine viidi haiglasse.

Kogu Lõuna-Eestis valitseb teisipäeva hommikul suur libedus. Paari tunni vältel on juhtunud kümmekond liiklusõnnetust, mille üks ühine joon on olnud libedus teedel.

Enne kella kuut hommikul sagenesid Tartu- ja Jõgevamaal õnnetused, kus sõidukid põrkasid omavahel kokku, mitu sõidukit sõitis teelt välja ja rullus üle katuse. Mõnes avariis said inimesed kergelt viga.

Politsei hoiatab, et teedel on libeduse oht, ning palub sõidukijuhtidel olla ettevaatlik ja valida teeoludele vastav sõidustiil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles