Teele kukkunud puu rikkus auto, aga omanik ei osanud kahjutasu nõuda (2)

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Lusika talu perenaine Sirje Kurvet loodab, et maanteeamet eemaldab selle viltuse puu, mis võib liiklejatele suureks ohuks kujuneda.
Lusika talu perenaine Sirje Kurvet loodab, et maanteeamet eemaldab selle viltuse puu, mis võib liiklejatele suureks ohuks kujuneda. Foto: Egon Valdaru

Lusika turismitalu perenaine Sirje Kurvet jäi käesoleva aasta algul oma kodu lähistel riigimaanteel autoga sõites teele kukkuva puu alla. Ta maksis autoremondi oma taskust, ehkki oleks võinud summa maanteeametilt sisse nõuda.

Sirje Kurvet sõitis tol päeval Mustla poolt Viljandi poole ning märkas ühtäkki, et paremal tee ääres viltu olev puu hakkab kukkuma. «Langetasin tublisti kiirust ning lootsin eest ära jõuda, aga puu langes täpselt kapotile. Mul vedas, et see klaasile ei maandunud, muidu olnuks ka minu tervis ohus,» rääkis ta.

Kurvet kutsus kohale päästeameti. Mustlast tulnud mehed lõikasid auto saagidega välja. «Üks meestest küsis, kas mul on kaskokindlustus. Kuuldes, et seda ei ole, vastas ta, et sel juhul ei ole kuskilt kompensatsiooni loota. Et olin šokis, jäin teda uskuma ning muid mõtteid mul ei tekkinud,» meenutas Kurvet. Ta rõhutas, et selle õnnetuse juhtumise ajal ei olnud erilist tormi ega isegi väga tugevat tuult.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles