Vales kohas seisnud autod põhjustasid kahe lapse riivamise

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Kesklinna kooli juures peatuvad autod aeg-ajalt enne koolitundide algust ka vahetult ülekäiguraja ees või lausa selle peal ning teised juhid ei pruugi märgata nende varjust teele astuvaid lapsi. Nüüd otsustati ülekäigurada liigutada ristmikule.
Kesklinna kooli juures peatuvad autod aeg-ajalt enne koolitundide algust ka vahetult ülekäiguraja ees või lausa selle peal ning teised juhid ei pruugi märgata nende varjust teele astuvaid lapsi. Nüüd otsustati ülekäigurada liigutada ristmikule. Foto: Marko Saarm

Politseilt 300-eurose trahvi saanud BMW juht, kes riivas oktoobri lõpus Kesklinna kooli ees kaht ülekäigurajale astunud last, tunnistas politseile, et ei märganud lapsi Kõrgemäe tänava ääres seisvate autode tõttu.

«Mees selgitas, et tol päeval olid teeservas parkinud autod ning kui lapsed nende varjust ülekäigurajale astusid, siis tema lihtsalt ei märganud neid,» vahendas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk. «Õnneks lapsed viga ei saanud, kooliarst vaatas nad üle.»

14. novembril määras politsei koolilastele ülekäigurajal riivamisi külge sõitnud 41-aastasele BMW-juhile kiirmenetluse tulemusena 300-eurose rahatrahvi, sest juht pidanuks reguleerimata ülekäigurajal jalakäijatele teed andma ning kui õnnetus oli juhtunud, pidanuks ta sündmuskohale jääma ja politseisse helistama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles