Politseinik lasi Sindis öösel maha koera, kes pures peremeest ja keda loomapäästegrupi vabatahtlikud ei suutnud kahe tunniga kinni püüda

Pärnu Postimees
Copy
Kui politseinikud maja juurde jõudsid, oli selle hoovis agressiivne suur koer.
Kui politseinikud maja juurde jõudsid, oli selle hoovis agressiivne suur koer. Foto: Urmas Luik

Eile öösel tulistas politseinik Sindis teenistusrelvast koera, kes oli purenud peremeest ja keda loomapäästegrupi vabatahtlikelgi ei õnnestunud kinni püüda.

Sindi piirkonnapolitseiniku Piret Dreimanni sõnutsi sai politsei eile veidi pärast kella 21 väljakutse Sindi linna eramu juurde. Abi kutsunud mehe sõnutsi oli teda rünnanud ja hammustanud oma koer.

Teatele reageeris kohe kiirabigi, kes viis viga saanud 37aastase mehe haiglasse, kust ta pärast esmaabi andmist koju lubati.

Kui politseinikud maja juurde jõudsid, oli selle hoovis agressiivne suur koer. Kohale kutsuti loomapäästegrupp, mis mitme tunni vältel proovis koera kliinikusse toimetamiseks kinni püüda. Kahjuks see ei õnnestunud ja koer oli endiselt ohtlik nii pererahvale kui politseiametnikele.

“Koer ei allunud ka haiglast koju naasnud peremehe käsklustele. Loomapäästegrupi hinnangul võis looma sellise käitumise põhjustada haigushoog. Veidi enne kella üht öösel kasutas politseinik omaniku loal koera suhtes teenistusrelva ja loom suri,“ ütles Dreimann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles