Jaak Sooäär: tervislik on tunda rõõmu sellest, mis meid ühendab

, muusikasõber
Copy
Jaak Sooääre hinnangul on džäss vabaduse muusika, sest enamasti ei ole selgelt paigas, mida või kuidas muusik peab esitama, ning suur osa tulemusest sünnib spontaanselt kohapeal.
Jaak Sooääre hinnangul on džäss vabaduse muusika, sest enamasti ei ole selgelt paigas, mida või kuidas muusik peab esitama, ning suur osa tulemusest sünnib spontaanselt kohapeal. Foto: Kaupo Kikkas

Täna esineb Viljandi pärimusmuusika aidas muusikaline kooslus Juhan, esitledes paljudes meediakanalites kiidetud ja koguni aasta muusikasündmuseks nimetatud helikandjat «Ma lillesideme võtaks». Kui kõigile nimitekst ja selle autor ehk ei meenu, siis vähemalt laulupeolistele koorilauljatele on see Peep Sarapiku heliloomega seotuna pähe kulunud.

Seekord kõlab Juhan Liivi luule Jaak Sooääre viisistatuna võimsa neliku Riho Sibula (laul, kitarr), Jaak Soo­ääre (kitarr), Henno Kelbi (bass) ja Andrus Lillepea (trummid) esituses. Kontserdil kuuleb nii mõtisklevaid ballaade kui veidi rajumat rokki.

See on Juhani teine kontsert Viljandis – esimene oli 2015. aasta märtsi esimesel päeval. Ühtlasi esitletakse uut helikandjat nii CD kui uduvärske vinüülina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles