Unusta photoshop ja peegelsiledad kõhud: Austraalia instamodellid näitavad, millised on tõelised bikiinikehad

Elu24
Copy
Austraalia instakaunitarid Ariella Nyssa ja Karina Arby näitavad, millised on tegelikult naiste bikiinikehad.
Austraalia instakaunitarid Ariella Nyssa ja Karina Arby näitavad, millised on tegelikult naiste bikiinikehad. Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost

Kui tavaliselt oleme harjunud, et bikiinipiltidega käivad kaasas prinkis tagumikud, laitmatud kõhulihased ja peegelsile nahk, siis kaks austraallannat on võtnud nõuks see müüt ümber lükata.

Austraalia instakaunitarid Ariella Nyssa ja Karina Arby on korduvalt jaganud Instagramis pilte, mis tõestavad, et maailm pole päris selline, nagu sageli töödeldud ja poseeritud fotodelt nägema oleme harjunud, ning on nüüd oma jõud ühendanud.

Instamodellid panid üles pildid, kus lõbutsevad bikiinides basseini ääres, kuid asjal on palju tähtsam sõnum kui lihtsalt ilusate kehade näitamine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariella Nyssa (@ariellanyssa) on

Nyssa kirjutas Instagramis: «Oota, te ei arva, et puhitus on armas? Mul on teile uudis: puhitus on normaalne ja see, et mul pole kõhulihaseid, ei tähenda automaatselt, et ma pole ilus.»

Kuigi instakaunitarid on üles pannud ka hulga pilte, kus neil kõhtu ees pole, said rohkem tähelepanu just need ausad fotod, mida enamasti üles ei julgeta panna.

«See, et mul pole terve päev lamedat kõhtu, ei tähenda, et ma pean oma keha pärast piinlikkust tundma või seda häbenema. Puhitust esineb kõigil!» jagas Nyssa julgustavat sõnumit ja lisas, et keegi ei tohiks end oma keha pärast kehvasti tunda.

Instastaarid on saanud fännidelt palju kiitust, et jagavad ausat sõnumit ega valeta oma jälgijatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles