Reformierakonna Viljandi organisatsiooni juhina jätkab Madis Timpson

Kristiina Liiv
, reporter
Copy
Viljandi linnapea Madis Timpson valiti uuesti Reformierakonna piirkondlikuks juhiks.
Viljandi linnapea Madis Timpson valiti uuesti Reformierakonna piirkondlikuks juhiks. Foto: Marko Saarm

Reformierakonna Viljandi piirkonna liikmed valisid kolmapäevasel üldkoosolekul oma esimeheks Madis Timpsoni, kes oli sellel kohal varemgi.

Viljandi reformierakondlased valisid piirkonnale ka uue juhatuse, on kirjas Reformierakonna pressiteate vahendusel.

"Tuleb hakata atra seadma kohaliku omavalitsuse volikogu valimisteks. See aeg ei ole enam mägede taga," sõnas koosoleku eel Viljandi linnapea Madis Timpson. "Hakkame moodustama meeskonda, kes vähem kui kahe aasta pärast tooks Reformierakonnale parima tulemuse Viljandis. Reformierakond on alati olnud avatud inimestele, kes soovivad panustada kohaliku elu paremaks tegemisse."

Tagasi valitud piirkonnajuhi sõnul on tal hea meel erakonnakaaslaste usalduse eest. "Sain kinnitust, et oleme seni ajanud õiget asja. Minu jaoks on see tunnustus tehtud töö eest. Teen omalt poolt parima, et Viljandi oleks veel parem kodulinn meile kõigile."

Lisaks Timpsonile valiti erakonna Viljandi piirkonna juhatusse Tõnu Juul, Tiit Jürmann, Risto Kaljurand, Kalvi Märtin, Ljudmila Nugis, Sirli Tallo, Ruth Vaar ja Kert Villems.

Värskelt valitud juhatuse eesmärk on Reformierakonna Viljandi piirkonna arendamine, liikmeskonna kaasamine poliitikasse ja edukas esinemine 2021. aasta valimistel. Reformierakonna Viljandi piirkonnaorganisatsioonil on 499 liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles