Tuleviku kaotus päästis lähirivaali naha

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku kapten Kaimar Saag oli Premium-liigas paremuselt kolmas väravakütt: koduse meistriliiga debüüthooajal sahises värav tema jalast 13 korda.
Viljandi Tuleviku kapten Kaimar Saag oli Premium-liigas paremuselt kolmas väravakütt: koduse meistriliiga debüüthooajal sahises värav tema jalast 13 korda. Foto: Marko Saarm

Laupäeval tõmmati Eesti jalgpallimeistrivõistluste kõrgliiga hooajale joon alla: viimases kohtumises võõrustas Tallinna Kalev Viljandi Tulevikku ja võitis 3:0. Tuleviku positsiooni see kaotus kuidagi enam ei kõigutanud, ent Kalevi päästsid teenitud kolm lisapunkti üleminekumängudest.

«Kalevil oli selg vastu seina. Nad andsid endast rohkemgi kui 100 protsenti,» nentis Tuleviku kapten Kaimar Saag. «Muidugi ei läinud meiegi seda mängu kaotama, samas oli tabelikoht selge ning meeste nägudelt oli näha, et sära pole viimaseks mänguks enam jätkunud.»

Küllap etendas Tuleviku kaotamises rolli seegi, et mängukeelu tõttu ei saanud seekord meeskonda aidata Kristjan Kask, Ridwan Babatunde, Mark Edur ja Gustav-Hendrik Seeder.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles