Folgi ajal järve põgenenud pillivaras teeb karistuseks sadu tunde tööd (1)

Sakala
Copy
Varastatud lõõtspilli osad sai omanik kohe tagasi, kuid kurjategija käest kukkumisel olid need saanud kahjustada. Pildil olev poolik lõõtspill pole mullusel folgil juhtunuga seotud.
Varastatud lõõtspilli osad sai omanik kohe tagasi, kuid kurjategija käest kukkumisel olid need saanud kahjustada. Pildil olev poolik lõõtspill pole mullusel folgil juhtunuga seotud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Möödunud aasta 28. juuli varahommikul oli folgimelu Viljandis ajutiselt vaibunud ja isegi kõige suurematest pidulistest lõviosa puhkama läinud. Ent mitte kõik ei maganud. Vähemalt mitte 36-aastane Meelis, kes sisenes Kirsimäel osaühingu Pillitöökoda Härmoonik telki ja haaras sealt kaasa lõõtspillide osad, mis omaniku hinnangul maksid 4300 eurot.

Väga kaugele pikanäpumees võõraste lõõtsmoonikutega ei jõudnud, sest toimuvat märkasid turvatöötajad. Kui Meelis nägi, et tema tegu on tähele pandud, püüdis ta jälitajate eest põgeneda ning viskas varastatud asjad maha. Seetõttu sai kahel instrumendil kahjustada korpus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles