Maarja Kerner on ühisliiga resultatiivsemaid mängijaid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Kerner
Maarja Kerner Foto: Elmo Riig / Sakala

Soome ja Eesti naiste võrkpalli ühisliiga resultatiivsemate mängijate edetabelis on seni peetud 16 kohtumisest 279 punktiga esikohal Marina Skender Hämeenlinnast, temast vaid kuue punktiga jääb maha endine Viljandi naiskonna ründaja Maarja Kerner, kes sellest hooajast esindab Viimsi Spa naiskonda.


Samad mängijad juhivad resultatiivsustabelit ka keskmise punktisummaga mängu kohta, seal on neil vastavalt 18,6 ja 18,3 punkti, vahendab ühisliiga statistikat võrkpalliportaal volley.ee.

Katre Laanes (LP Kangasala) on absoluutarvestuses üheksas (230 p), Viljandi Metallist on Mari-Liis Graumann 200 punktiga 14. ja Anu Ennok 188 punktiga 18.

Liiga servijate resultatiivuses on Mari-Liis Graumann neljas, Anu Ennok seitsmes ning Viljandi Metalli naiskonna sidemängija Julija Mõnnakmäe kaheksas. Eestlastest parima vastuvõtuprotsendiga mängija on Viimsi võistkonna liige Reelika Raap 56,7 protsendiga viies ja Viljandi naiskonna libero Pille Vahtra 55,6 protsendiga seitsmes.

Võistkonnal Viljandi Metall on ühisliiga põhiturniiril pidada veel kolm kohtumist ja need kõik mängitakse kodupubliku ees. 6. jaanuaril läheb naiskond vastamisi Pieksamäkiga ja päev hiljem Kangasalaga. Põhiturniiri viimane vastane on Viimsi SPA. See mäng leiab Viljandi spordihoones aset 14. jaanuaril.

Turniiri liider on 48 punktiga 16 mängust Salo Viesti, Viljandi Metall on 41 punktiga viies ning Viimsi Spa kümnes ehk viimane. Lõppvõistlusele kutsutakse kuus paremat ning Viljandi naiskond on endale koha finaalturniiril juba taganud.
 

Copy
Tagasi üles