Viljandi ründaja täitis neli mängu enne karjääri lõppu suure unistuse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Lõppeva hooaja esimese värava lõi Indrek Ilves juuni keskel Tallinna Kalevi väravasse. Enne Tartu mängu oli tal hooaja statistikas kirjas kaks väravat, nüüd on neid viis.
Lõppeva hooaja esimese värava lõi Indrek Ilves juuni keskel Tallinna Kalevi väravasse. Enne Tartu mängu oli tal hooaja statistikas kirjas kaks väravat, nüüd on neid viis. Foto: Marko Saarm

Üheksandat hooaega Viljandi klubi eest jalgpalli mängiv Indrek Ilves tegi neli kohtumist enne oma karjääri lõppu teoks ammuse unistuse lüüa ühes mängus vähemalt kolm väravat ehk teha kübaratrikk.

Kui Ilvese karjäär novembris meistriliigas läbi saab ja ta kümne aasta pärast oma jalgpalluri tegemistele tagasi vaatab, siis tõenäoliselt on just pühapäevane võidumäng Tartu Tammeka üle see, mida ta ise kõige säravamaks hetkeks peab.

Kui 29-aastane Indrek Ilves Tartu kodustaadionil peetud kohtumises teise poolaja hakul vahetusmängijana väljakule jooksis, oli Tammeka esimese poolaja lõpus löödud väravast juhtima asunud. Mängupilt ei tõotanud Tulevikule midagi helget, sest pall püsis pigem tartlaste käes ning Viljandi värav oli tihti ohus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles